• Parteneri
  • Contul meu
  • Contact
Editura Ecou Transilvan Editura Ecou Transilvan
  • Home
  • Cărți
  • eBooks
  • Autori
  • Stiri si evenimente
  • Politica de integritate

Gastronomie

Rezultate 1 - 6 din 6
bucataria romaneasca
Rodica Căpușan

Bucătăria românească 1932-1933. Rețete adunate

50,00 lei
ana_hutanu-dezlegare_la_peste
Ana Huțanu

Dezlegare la pește Rețete vechi și noi

25,00 lei
ana_hutanu-muraturi
Ana Huțanu

Murături ca la mama acasă: rețete vechi și noi

24,00 lei
ana vlas gastronomie
Ana Vlas

Pagini de gastronomie. Mici povești legate de rețete culinare

30,00 lei
preparate culinare
Piper Mărioara

Preparate culinare de la lume adunate

44,00 lei
Draga Olteanu Matei-Retete
Draga Olteanu-Matei

Rețete „cercate” verificate și desenate de Coana Chirița

25,00 lei

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Colectii
  • Clear
Autori
Reset All

Editura Ecou Transilvan

Editura ECOU TRANSILVANEditura ECOU TRANSILVAN din Cluj Napoca este o editură cu un mare interes pentru editarea și promovarea culturii scrise prin apariții editoriale din varii domenii: cinematografie, poezie, proză, istorie, monografii, filosofie, psihologie, biologie, medicină, ştiinţă şi tehnică, economie, reviste.

Informatii utile

  • Despre noi
  • Politica de confidențialitate
  • Politica de utilizare a cookie-urilor
  • Termeni si conditii
  • Politica de returnare
  • Cum cumpar?
  • Cum platesc?
  • ANPC
 
Editura Ecou Transilvan SRL | Str. Horea, Nr. 60, Ap. 4 Cluj Napoca, jud Cluj | CUI RO 29687035

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Editura Ecou Transilvan SRL:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.