Viața și frumusețile ei

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-641-5
Anul apariţiei:
2020
Format:
13x20
Nr. pagini:
298
Array
30,00 lei

Descriere

Dacă la cele două cărţi alegerea titlului a fost, mai mult sau mai puţin, greu de făcut, acum, într-adevăr este greu de realizat. Greutatea este determinată de alegerea unui titlu cuprinzător şi cât mai adecvat celor ce vor fi scrise. Sper să reuşesc să aleg un titlu bun, care să reflecte conţinutul cărţii.
În ultimul timp am citit mai multe cărţi de Nicholas Sparks, romane diferite ca abordare, dar care mi-au plăcut mult. Eu nu scriu un roman, scriu doar unele poveşti de viaţă, cele mai multe trăite de mine în anii care au trecut. Unele din acestea vor face referire şi la anii care vor veni, atâţia câţi Protectorul meu de sus îmi va permite să-i trăiesc.
Mai nou, am descoperit un alt termen cu care poate fi înlocuit cel de „bătrân” şi anume, „om înţelept”. Doamne, cât ne place nouă, celor în vârstă, să eludăm termenul de „om bătrân”! Dar să ştiţi că oricât vom căuta termeni mai puţin şocanţi, tot bătrâni suntem.
Constat acum că titlul ales este cel mai corespunzător opiniei mele şi, totodată, unanim acceptat. Cartea va face referire la diferitele perioade ale vieţii unui om, scoţând în evidenţă părţile frumoase ale acestor perioade, care, trebuie să recunosc, nu au fost puţine. Iar eu m-am bucurat de fiecare.
Prin cele spuse mai sus răspund şi acelora care consideră că, în cele două cărţi anterioare, „m-am lăudat”. Noi, cei din grupul optimiştilor, considerăm că suntem necesari pentru a încerca să-i facem pe pesimişti să se schimbe, pe cât posibil. Dorim să vadă şi ei „jumătatea plină a paharului” şi, astfel, să aibă o viaţă mai frumoasă.
Ceea ce veţi citi în această carte nu este scris pentru criticii literari, nici pentru persoanele deosebit de culte care vor spune, probabil, că sunt prea optimist, nici pentru cei care caută senzaţionalul într-o lectură. Cartea a fost scrisă pentru oameni obişnuiţi, pentru cei care, în general, mă cunosc, sau care vor dori să mă cunoască, pentru oameni de toate vârstele.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru