Urme de pași. Monografia bisericii penticostale din satul Jac

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-514-2
Format:
A5
Nr. pagini:
152
Array
30,00 lei

Descriere

Istoria scurtă, dar tumultuoasă a Bisericii Penticostale din Jac este observată cu un spirit obiectiv în cadrul acestei lucrări, fiind identificate elementele cheie ale existenţei ei (începuturile, perioada comunistă şi post-revoluţionară).
Multitudinea de nume şi de date vorbeşte despre inte¬resul deosebit al autorului în realizarea acestei monografii, interes pe care încearcă să-l transmită şi cititorului.
Consider că această lucrare va fi una utilă şi apreciată atât pentru membrii acestei comunităţi, cât şi pentru oricine va voi să descopere aspecte concrete, locale şi individuale ale mişcării penticostale.
În final doresc să îmi exprim aprecierea față de autor, care a alocat mult timp în vederea strângerii informațiilor și a mărturiilor de la pionierii credinței penticostale din Jac.
La data editării acestui volum, Biserica Penticostală din Jac are 150 de membri botezați, 20 de tineri și 40 de copii, fiind slujită de o echipă formată din pastorul local, doi prezbiteri, un diacon și comitetul administrativ.

Pastor Berar Dănuţ

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori