Tecând prin timp. Volumul al III-lea

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-973-53-2393-6; 978-630-311-148-3
Anul apariţiei:
2024
Format:
B5
Nr. pagini:
652
Array
150,00 lei

Descriere

Doamna profesoară și scriitoare Lucia Elena Locusteanu este un model de urmat, care inspiră mereu și mereu generații întregi de elevi, de tineri, de scriitori, fiind un adevărat pedagog în cel mai luminos sens al cuvântului. Ea reușește să ne ofere frumoase exemple de trăire autentică culturală și românească, fiind o inspirată prezență în toate actele de cultură și de educație în care a fost sau este implicată.
Este de remarcat activitatea intensă și de bună calitate în care doamna profesoară Lucia Elena Locusteanu a fost mereu implicată. A fost acolo la fiecare act cultural sau educațional notabil. A adus mereu acele cuvinte necesare bunei desfășurări a momentelor care au marcat urbea clujeană sau alte localități în care a participat la întruniri culturale și educaționale.
Este un adevărat om de cultură și un pedagog desăvârșit de școală veche, care știe ce trebuie cizelat, ce trebuie îndreptat și ce trebuie amplificat. În tot acest sens al învățării, fie că a fost vorba despre educație, fie că a fost vorba despre literatură sau despre viață, a știut întotdeauna să fie acel spirit iluminator care a ghidat spre țărmul devenirii pe fiecare persoană cu care a intrat în contact.
Prezentul volum, sugestiv intitulat Trecând prin timp, ne transpune într-un timp inefabil, cel al devenirii în linia Cuvântului-Lumină, ne deschide un spațiu al devenirii și ne îndeamnă să-i pășim alături pe calea Binelui, Adevărului și Frumosului: Fiat Lux!

dr. Victor Constantin Măruțoiu,
membru al Uniunii Scriitorilor din România

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori