Stil de viață, alimentație, în armonie cu vribația zilei de naștere și semnul tău zodiacal. Prevenție, vindecare prin astro-terapie

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-120-5
Format:
14,5X18
Nr. pagini:
214
Array
20,00 lei

Descriere

Între domeniile vieții în care astrologia și numerologia pot fi de un real folos, se numără și: alimentația, stilul de viață, terapia astrală (în funcție de indicațiile hărții natale), folosite în sens preventiv și curativ – astfel încât alimentele noastre să fie medicamente și medicamentele noastre să fie alimente (vezi Biblia, Hipocrate etc.). Indiferent ce vârstă ai și chiar dacă nu te-ai gândit până acum că astrologia ți-ar putea fi de folos, se poate să nu fie târziu nici acum.
Indicațiile din această carte se adresează celor mulți, care încă nu au beneficiat de realizarea și interpretarea corectă a hărții astrale (la toate aspectele vieții), dar care doresc să-și trăiască viața în armonie cu ei înșiși, cu Legile Universului, cu Dumnezeu. Cel mai important și profund motiv pentru starea de boală a omului sau pentru starea de dependență (care e tot boală), este faptul că refuză să-și accepte „crucea destinului” și nu are voința de a-și împlini menirea, planul de viață pe care și l-a asumat înainte de întrupare (singura excepție sunt bolile karmice care apar odată cu întruparea sau în anumite perioade ale vieții terestre – ca plată pentru greșeli din trecut).
Esențial este că purificarea organismului nu trebuie să se refere doar la îndepărtarea toxinelor, reziduurilor din organism, ci în primul rând trebuie să lucrăm asupra psihicului nostru, să învățăm să ne asumăm propria existență, „să ne dezintoxicăm mentalul, psihicul”.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori