Profesorul Dr. Doc. Crișan Mircioiu și promoția 1961 a școlii medicale clujene

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-246-6
Format:
A5
Nr. pagini:
140
Array
32,00 lei

Descriere

Se cunoaște faptul că pe perioada îndelungată de activitate profesională, cea mai mare parte din viața medicilor a fost închinată cu dăruire milioanelor de oameni pe care i-a consultat, i-a investigat, i-a tratat, i-a operat, i-a vindecat sau le-a alinat suferința, atunci când vindecarea nu a fost posibilă.
Amintirile frumoase din timpul studenției, reprezentând poate perioada cea mai frumoasă din viața multora, cât și amintirile din anii care s-au succedat fac în parte să se uite cumplitele greutăți prin care le-a fost dat să treacă acești medici.
Toți aceștia, foști studenți au iubit cu pasiune Universitatea care i-a format, dar și dascălii străluciți ai Școlii de medicină din Cluj-Napoca reprezentați prin: marele Profesor Iuliu Hațieganu, Profesorul Ioan Goia, Profesorul Iacob Iacobovici, Profesorul Valeriu Bologa și alții care fac parte din “generația de aur” a acestei înalte școli medicale din inima Transilvaniei.
Întâlnirile periodice ale acestor colegi din promoția 1961 au fost foarte bine primite, în ciuda greutăților avute de informare între colegii risipiți pe întreg teritoriul țării sau în străinătate.
Profesorul dr. doc. Crișan MIRCIOIU a fost foarte apropiat acestei promoții, în calitate de decan și este socotit pe mai departe ca “magistru model și mentor”, rămânând în olimpul spiritualității românești.

Prof. univ. Dr. Adela Maria MOȘ

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori