Pr. Dr. Vasile Lucaciu. Apostol al neamului romanesc

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-468-8
Format:
12X18
Nr. pagini:
86
Array
25,00 lei

Descriere

Lucrarea de față se dorește a fi un omagiu simplu și patetic adus marelui luptător pentru emanciparea, eliberarea și unirea românilor de pe aceste meleaguri cu patria mamă, Vasile Lucaciu.
Este aici o lecție despre statornicie și credință, despre iubire și devotament. O lecție luminoasă și uriașă despre un preot de țară care și-a pus cugetul și glasul în folosul unei mari idei, cea a desăvârșirii unității naționale, pentru că Vasile Lucaciu, înainte de orice, este un izbăvitor de neam și un făcător de țară.
S-au scris multe lucrări, articole și cărți închinate personalității lui Vasile Lucaciu, însă cea de față, este prima scrisă de un fiu al satului Apa, de un intelectual cu vocație, care își leagă excursul existențial de descifrarea marilor sensuri. De înseninare a unui drum care ne-ar putea duce într-o zi spre aceeași salvatoare destinație: cea inspirată de visul lui Vasile Lucaciu, de a vedea țara aceasta rotundă, ca un măr rupt direct din pomul vieții și al cunoașterii celei adevărate.

Felician POP

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru