Povești în versuri recităm și motive tradiționale colorăm

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-630-311-104-9
Anul apariţiei:
2023
Format:
12X19
Nr. pagini:
212
Array
50,00 lei

Descriere

Cartea de față este o incitantă invitație la lectură pentru elevi, dar și o încurajare de a scrie într-o lume tot mai digitalizată și înstrăinată. Aceste motive sensibile și ludice ale copilăriei pot salva lumea de la alienare. Universul copilăriei este de fapt despre salvarea unei lumi decrepite și închistate.
Prin ludic, iubire și inocența copilăriei ne salvăm pe noi, ca umanitate, din angoasele prezentului și ale maturității târzii. Cartea copilăriei este o formă de iubire a vieții, prin împărtășirea simțămintelor celor foarte tineri și curați la suflet, în care dragostea de oameni și animale reprezintă
un perpetuum mobile a unei existențe care a descoperit elixirul tinereții și fericirii.
Copiii sunt „cei cu inima curată” care ne învață și ne arată calea de urmat spre bucuria vieții. Efortul autorilor de a adduce cunoașterii lumii o carte ce cuprinde poveștile lirice a unor elevi talentați merită toată lauda și recunoștința cititorilor.
Cititorii se vor bucura de personajele copilăriei, cu micile lor pozne și întâmplări hazli, dar pline de învățăminte, la fel ca „Micul Prinț”. Cartea este despre neuitarea copilăriei într-o lume care se accelerează și uită de sine și esențe. Poveștile ne îndeamnă să ne oprim și să medităm la existență prin ochii de copil.

Ionuț ȚENE

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori