Pe aripile destinului

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-630-311-153-7
Anul apariţiei:
2024
Format:
A5
Nr. pagini:
448

Descriere

Din 2003 scriu poezii, care au fost publicate iniţial în revista locală "Tribuna Krayot" din Kyriat Motzkin Acum, colaborez cu publicația israeliană de limba română "Revista Familiei".
Recent, cu prilejul Festivalului Internațional de Poezie în Limba Română, am primit diploma de "Străjer al Limbii Române".
Am scris şi proză pentru copii-adolescenți: "O vacanță de pomină", Dragoste cu trandafiri albi ,"Îndrăgostiți în examene" şi romanul de dragoste "Pe aripile destinului" ediția I, toate apărute la editura Napoca-Star din Cluj-Napoca în 2017, 2018, 2019, respectiv 2021. În anul 2022 am publicat volumul de poezii „Iubire și natură" la editura SAGA și la aceeași editură a apărut în 2023 „A Halliday to remember" ediția a II-a. Pentru Dragoste cu trandafiri albi" a primit, în 2018, diploma "Cartea anului-proză de debut"din partea Asociația Scriitorilor de Limba Română din Israel.
Cât despre poezie, cele mai recente creaţii mi-au fost publicate în volumul bilingv româno-englez "La răsărit de soare" (2019, Editura Napoca-Star) și în cel bilingv româno-francez "Poemele iubirii" (2020, Editura Anamarol). Sunt foarte mândră că volumul "Poemele iubirii" a primit premiul "Ilarie Voronca" din partea Centrului Cultural Israeliano-Român din Tel-Aviv. Iar în acest an, Ion Cristofor Filipaș poet şi critic literar, redactorul-șef al revistei „Conexiuni Culturale" Cleveland, Ohio, SUA şi Mircea Ștefan, directorul acestei reviste, mi-au înmânat o Diplomă de Onoare „în semn de recunoaștere a valorii de excepție a scrisului său, pentru promovarea culturale românești în Țara Sfântă".
Mă bucur că mă cunoasteţi prin intermediul acestui volum în calitate de scriitor. Vă doresc lectură frumoasă şi audiţie plăcută!

Rely Schwartzberg

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori