Patriei mele

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-708-5
Anul apariţiei:
2020
Format:
13x20
Nr. pagini:
126
Array
20,00 lei

Descriere

Sunt un om pasionat de literatură, încă din tinerețe mi-a plăcut să scriu poezii, am iubit frumosul, dar mi-am iubit și țara și o iubesc și acum nespus de mult, îmi iubesc satul, viața de la țară, oamenii satelor îmbrăcați în frumoasele lor costume populare.
În poeziile mele am căutat să îmi exprim dragostea pentru pământul românesc, pentru frumoasele plaiuri românești, pentru bogățiile solului și ale subsolului românesc. În versurile mele aduc un omagiu marilor bărbați ai neamului românesc, care prin faptele lor mărețe au făcut ca noi să existăm ca neam și țară, să fim cunoscuți în lume ca un popor vrednic, așezat și respectat. Acei bărbați minunați, bravi conducători de neam și țară, ne-au lăsat pilde de eroism, de dragoste pentru pământul străbun. În literatura noastră sunt date multe exemple de oameni care-și iubesc glia străbună.
Trebuie să arăt în puține cuvinte dragostea mea pentru satul natal, pentru tot ce a însemnat cultura și ce activități culturale se organizau la nivel de comună.

Leon Catarig

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori