Mărturisind pe Isus

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-107-6
Anul apariţiei:
2015
Format:
A5
Nr. pagini:
222
Array
20,00 lei

Descriere

Diversitatea temelor tratate şi bogăţia materialului bibliografic folosit au rolul de a transmite o rază de lumină contemporanilor prinşi de nenumărate ori în capcanele secularismului, individualismului şi a libertinajului. Interesul permanent pentru creşterea spirituală personală se oglindeşte şi în paginile acestei cărţi, care se doreşte a fi un instrument de transmitere a valorilor creştine şi de revenire la izvoarele nesecate ale speranţei, credinţei şi iubirii.
Relaţia complementară dintre viaţă şi credinţă şi preocupările zilnice ale autorului, m-au condus spre alegerea citatului atribuit Sfântului Augustin folosit la începutul acestei prefaţe, căruia doresc să-i adaug cuvintele tradiţiei creştine prin care este subliniată comuniunea specifică Bisericii Primare: Priviţi-i cât de mult se iubesc!
Recomand această carte tuturor acelora care doresc să intre în contact cu noţiunile de bază ale credinţei creştine, în cadrul Bisericii Catolice, dar şi celor care fac parte din aceasta şi care sunt în căutarea unor lecturi spirituale care să-i întărească în credinţă şi să-i conducă spre mărturisirea Adevărului suprem.

Pr. Mihai Kiss

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori