Jurnal de misiune

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
Anul apariţiei:
2023
Format:
A5
Nr. pagini:
198

Descriere

Misiunea! Pentru mine, acest cuvânt era greu de înțeles, tânăr fiind, interpretam astfel misiunea... A pleca în
misiune era ceva ce corespunde armatei, poliției sau gărzii civile. Militarii plecau în misiune departe de țara lor pentru a apăra un obiectiv strategic sau ca să fie escorta unui diplomat militar. Plecau în misiune pentru a restaura pacea într-o țară cu zonă de conflict, sau a ajuta în urma unor calamități naturale. Aceasta era misiunea pe care o înțelegeam eu.
Dar să nu uităm că mai există o armată, armata lui Cristos, care este Biserica Lui, întemeiată pe Petru, piatra de temelie pe care este zidită și porțile iadului nu o vor birui. Astfel, Isus Cristos i-a trimis încă de la început pe cei pe care i-a ales apostoli și pe urmașii lor pentru a răspândi
cuvântul lor în lumea întreagă.
Evanghelistul Matei amintește în cap. 10, v3: „Pe acești doisprezece i-a trimis Isus, poruncindu-le și zicând: «În calea păgânilor să nu mergeți, și în vreo cetate de samariteni să nu intrați. Ci mai degrabă mergeți către oile cele pierdute ale casei lui Israel. Și mergând propovăduiți zicând: S-a apropiat împărăția cerurilor!»”
Biserica a trimis și trimite și astăzi în misiune nu numai preoți, ci și laici și pe oricine se consideră ucenic al lui Cristos.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori