Diagnosticul biblic al bolii spirituale

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-973-8099-26-5
Anul apariţiei:
2013
Format:
A5
Nr. pagini:
154
Array
25,00 lei

Descriere

Vlad este un cutezător care bate Ia uşa minţii noastre cu ideile sale, deranjându-ne somnolenţa intelectuală a cutiei doctrinare în care ne-am ascuns. La adăpostul moştenirilor noastre tradiţionale, într-un mozaic de idei preconcepute, auzite şi infuzate de alţii, suntem luaţi prin surprindere de cartea lui Vlad. (...)
Pledoaria lui Vlad este o reîntoarcere la adevărata spiritualitate creştină pentru a trăi o viaţă din belşug. Doar o viaţă în acord cu proiectul iniţial, eliberată de tarele unei religii osificate, de tradiţii şi obiceiuri inutile, poate să ne asigure sănătatea spiritului, minţii şi trupul.
Pastor Petru Lascău
Venind cu un important complex de informaţii din zona medicală, mai exact din domeniul psihiatriei, autorul (de altfel creştin practicant) dovedeşte că toate prejudecăţile pot fi înlăturate, iar ştiinţa şi religia se pot îmbina armonios prin intermediul unei abordări interdisciplinare. Astfel avem de-a face cu o tentativă unică în felul ei, ce vine dinspre medicină spre ştiinţele teologice, pentru a le oferi o complementaritate necesară.

Lectorr Mihoi Cucerzan

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori