De-ale muzicienilor și nu numai… Ediția a III-a

Produsul nu este in stoc
Editie:
3
ISBN:
978-606-730-191-5
Format:
A5
Nr. pagini:
394
Array
30,00 lei

Descriere

Oare care dintre noi n-a fost ispitit să pătrundă în viaţa artiştilor muzicieni despre care se povestesc fapte emoţionante, dar prea repede uitate, momente vesele sau triste din existenţa lor.
Această antologie a încercat să-i surprindă pe muzicieni, acolo unde nu are oricine acces. Dacă s-a întâmplat să întâlniţi de-a lungul călătoriei voastre în lumea artei oameni veseli, chiar şi în timpul unui spectacol pretins a fi serios, încercaţi a fi înţelegători cu ei.
Gândiţi-vă că în sufletele lor sunt muzicieni. Ei vă aduc aminte în fiecare clipă de societatea maeştrilor, îi iau drept mentori înterpretându-i şi curprinzându-i în toate acţiunile lor.
Au existat destine greu de explicat şi de aceea am simţit nevoia de a privi în urmă spre acei muzicieni care au dat şi o lecţie de entuziasm, dragoste şi modestie.
Poate că un instrumentist sau o voce mai puţin sonoră o veţi recunoaşte, deşi pe chipul interpreţilor va apărea o expresie de mulţumire sau chiar de extaz. Gândiţi că acest muzician vă vrea binele şi doreşte să vă facă plăcere.
El speră pentru o clipă să vă aducă bucurie şi să vă lumineze cu aceasta viaţa.

Autorul

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori