Centenarul filarmonicii sătmărene

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-973-8099-33-3
Anul apariţiei:
2013
Format:
A5
Nr. pagini:
96
Array
20,00 lei

Descriere

A trecut un secol de când maeştrii cântăreţi din Satu Mare aduc Muzica în oraşul lor şi poartă numele oraşului în Europa. La aniversarea acestei minunate aventuri artistice, apare cartea pe care o ţineţi în mână. Veţi găsi în ea nume de dirijori, solişti, instrumentişti, cântăreţi, documente, impresii ale cronicarilor, cuvinte de laudă ale oaspeţilor noştri. Vă veţi aminti poate de un anume concert sau de o anume lucrare.
Doresc să îmi exprim mulţumirea şi recunoştinţa către distinşii intelectuali care au muncit la alcătuirea acestei monografii, un document prin care, pe cât se poate, clipa de muzică, atât de trecătoare, rămâne pentru istorie prin amintirile celor ce o trăiesc, fie că sunt muzicieni sau spectatori. Mulţumim şi Consiliului Judeţean, Consiliului Local şi Primăriei Municipiului Satu Mare pentru nepreţuita susţinere a acestui proiect. Mulţumim publicului iubitor de artă, care prin aplauzele lui ne dă putere să mergem înainte, în ciuda tuturor greutăţilor prin care orchestra simfonică din Satu Mare a trecut de-a lungul existenţei sale.
Indiferent de limba în care scriem şi vorbim, dragostea de muzică ne aduce împreună. Prin muzică pornim în căutarea armoniei dintre sunete şi ne apropiem de armonia dintre inimi.


dr. Rudolf FÁTYOL

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori