Ce caută povestea mea în filmul lor

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-578-4
Anul apariţiei:
2019
Format:
13x20
Nr. pagini:
260
Array
30,00 lei

Descriere

https://www.lucianciuchita.ro/   -Lucian Ciuchiță - Scriitor și scenarist

 

„Ce caută povestea mea în filmul lor?” este o „poveste” cu un Făt-Frumos și o Ileana Cosânzeana, luptând, umăr la umăr, cu un Balaur cu multe capete.
Autorul s-a simțit obligat moralmente să scrie această carte pentru ca și omul obișnuit să afle ce se întâmplă în spatele unor filme de succes… adevărat fiind că există o puzderie de pseudocreatori care își însușesc fără pic de rușine munca altora, împăunându-se mai apoi ca fiindu-le propria lor creație.
Cum, de prea multe ori pe „covorul roșu” se afișează cei care nu au nici un fel de merit… în timp ce adevărații creatori rămân anonimi, era și timpul să tragă cineva cuvenitul semnal de alarmă.
„Povestea”, care încă nu a ajuns la final, indiferent de deznodământ („Pe scut sau sub scut”), poate fi privită și ca o minunată narațiune despre un El și o Ea, un cuplu care a nu s-a dat înapoi să lupte – reușind chiar să învingă – un sistem murdar, dragostea fiind cea care le-a insuflat forța necesară ca să răzbească în acest război inegal, irațional… o poveste unică despre o luptă crâncenă pentru aflarea adevărului!

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori