Bayreuth oraș al festivalulilor. Prezențe românești

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-471-8
Anul apariţiei:
2018
Format:
B5
Nr. pagini:
402
Array
50,00 lei

Descriere

M-am gândit să aștern pe hârtie gândurile mele despre un oraș intrat de mult în istorie, nu numai pentru cele două festivaluri care s-au născut aici, cel de la Festspielhaus și International Jugend – Festspieltreffen, ci și pentru că Bayreuth-ul a reușit să adune aici tineri veniți din toate colțurile lumii, cu gândul de a face muzică împreună, într-o atmosferă unică de înțelegere, dragoste și pace.
Iată motivul pentru care încerc această evocare și aducere-aminte. Nu e normal să-ți ascunzi trăirile. Deoarece am fost invitat de mai multe ori la Festivalul tinerilor muzicieni de pretutindeni, mi-au rămas doar amintirile. Cu ele ne trecem vremea, cu ele ne consolăm.
Ajungând într-un asemenea loc, nu poți să nu cunoști multă lume. Curiozitatea de a-i asculta și pe alții cum cântă este mare la toți cei care ajung la Bayreuth. Ai ocazia să vezi și să asculți formații instrumentale sau vocale, să cunoști diferiți profesori invitați din importante centre muzicale ale lumii. Tot aici ai posibilitatea să ajungi și la unele spectacole la Festspielhaus, unde din păcate nu pot ajunge toți cei care doresc.
Tuturor celor care au participat vreodată la Bayreuth le închin această carte.

Autorul

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori