Adevărata viață în Dumnezeu – Volumul (2)

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-8438-60-3
Anul apariţiei:
2013
Format:
A5
Nr. pagini:
404
Array
20,00 lei

Descriere

Vassula este de origine greacă, născută în Egipt şi aparţine Bisericii Greco-Ortodoxe. Datorită obligaţiilor de serviciu ale soţului ei, şi-a petrecut majoritatea vieţii în ţări ale lumii a treia. Vassula nu şi-ar fi putut imagina vreodată că Dumnezeu i se va arăta pe neaşteptate în Bangladesh în anul 1985, considerându-se nedemnă de o astfel de întâmplare. Minunea de a primi Cuvântul Domnului în acest mod se numeşte Profeţie. Dumnezeu este cel care dictează, inspiră şi împărtăşeşte cu Vassula cuvintele Sale de Înţelepciune.
Cu toate că Vassula nu a primit niciodată catehisme sau învăţături teologice, Dumnezeu, în prea-mărirea Lui, a educat-o şi a format-o în Tainele Sale. El a învăţat-o să fie precum o carte vorbitoare care să Îi ducă mai departe mesajul, pe care El l-a numit „Adevărata viaţă în Dumnezeu”, întregii lumi.
Aceste cuvinte sunt un apel urgent de a opri răzvrătirile împotriva Domnului şi de a căuta pacea cu El, găsind o cale mai bună în viaţă prin căire. Aceste cuvinte sunt un îndemn spre reîmpăcare, iubire şi uniune a bisericilor.
Totodată, şi Fecioara trimite mesaje care să ne arate că lumea este în primejdie şi va suferi groaznic prin Foc. Mânia Domnului nu ne mai poate suporta mult timp şi va cădea asupra noastră deoarece omul refuză să îşi îndrepte păcatele. Dumnezeu va ocroti pe cei puţini ce i-au fost ascultători şi L-au înţeles, însă cei care păcătuiesc în continuare vor trece printr-un test şi pământul va începe să scuipe râuri de foc.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori